20.11.2019 г., 16:16 ч.

Есенен етюд 

  Поезия » Друга
560 0 2

Прошепна с ехо есента...

Полъх нежен се разнесе,

гмурна се под цветните листа.

Повдигна погледа им и понесе,

трептенето им над повърхността.

 

Завихриха се в обръч грациозно,

трептяха с пеперудени крила.

Рисуваха със вятъра съдбовно,

картини с дъх от вечността

и вдъхновяваха се неуморно...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??