15 нояб. 2020 г., 19:14

Есенна любов 

  Поэзия » Любовная
214 0 0

Ти ме мъчиш като вятър

и отвяваш мислите ми.

Дъждът се просмука в кожата ми

и наводни мечтите ми.

Тягостно прекършваш волята ми

за живот, а аз искам въздух.

Поне веднъж се усмихни,

нека дишам те.

Нека се удавя в очите ти,

а ръцете ти да ме обвият.

Не казвай сбогом,

аз ще спра да бягам.

© Наталия Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??