7 авг. 2014 г., 23:20  

Есенни цигулки 

  Поэзия
927 1 11

 

 

Загиват оределите мечти

на всяка нота есен неизменна.

А ние разпокъсано мълчим

в акордите на грапава надменност.

 

Защото в есента на цигуларя

душата му без вяра - не скърби.

Защото, ако с теб изгарям, 

и двамата еднакво не горим.

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??