15 окт. 2023 г., 15:35

Есенни ухания 

  Поэзия
183 3 2

Слънцето ще се намеси

в есенната тишина.

Въздухът се носи пресен,

мирисът му разпознах.

 

Как ухае ми на нежност,

как ухае на любов

и с предчувствие за снежно

в тихия предзимен зов.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??