15.10.2023 г., 15:35 ч.

Есенни ухания 

  Поезия
189 3 2

Слънцето ще се намеси

в есенната тишина.

Въздухът се носи пресен,

мирисът му разпознах.

 

Как ухае ми на нежност,

как ухае на любов

и с предчувствие за снежно

в тихия предзимен зов.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??