Oct 15, 2023, 3:35 PM

Есенни ухания 

  Poetry
192 3 2

Слънцето ще се намеси

в есенната тишина.

Въздухът се носи пресен,

мирисът му разпознах.

 

Как ухае ми на нежност,

как ухае на любов

и с предчувствие за снежно

в тихия предзимен зов.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??