15 oct 2023, 15:35

Есенни ухания 

  Poesía
187 3 2

Слънцето ще се намеси

в есенната тишина.

Въздухът се носи пресен,

мирисът му разпознах.

 

Как ухае ми на нежност,

как ухае на любов

и с предчувствие за снежно

в тихия предзимен зов.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??