Лятото намигна ни засмяно
и замина надалече.
Свойто пътешествие голямо
то започнало е вече…
Есен пъстролиста тук пристигна,
огнени коси размята.
Кошници със дари златни вдигна,
що родила е земята…
После семената ще загърне,
топло скрити във полята,
за да чакат тука да се върне
Пролет цветна и богата…
© Мария Все права защищены
ама не сега...
поздравления!!!