Oct 3, 2011, 6:48 PM

Есенно 

  Poetry » For kids
701 0 19

      

 

Лятото намигна ни засмяно

и замина надалече.

Свойто пътешествие голямо

то започнало е вече…

 

Есен пъстролиста тук пристигна,

огнени коси размята.

Кошници със дари златни вдигна,

що родила е земята…

 

После семената ще загърне,

топло скрити във полята,

за да чакат тука да се върне

Пролет цветна и богата…

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??