3.10.2011 г., 18:48 ч.

Есенно 

  Поезия » За деца
700 0 19

      

 

Лятото намигна ни засмяно

и замина надалече.

Свойто пътешествие голямо

то започнало е вече…

 

Есен пъстролиста тук пристигна,

огнени коси размята.

Кошници със дари златни вдигна,

що родила е земята…

 

После семената ще загърне,

топло скрити във полята,

за да чакат тука да се върне

Пролет цветна и богата…

 

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??