30 нояб. 2014 г., 20:59

Есенно 

  Поэзия » Другая
578 0 2

 

Дъждът опитва да отмие бръчките.

Лицето ми е бяло, бяло, бяло...

Дъждът се лее като по поръчка,

а времето е сякaш спряло.

 

Едно врабче във локвата се къпе,

а аз се виждам като в огледало.

Дъждът пришива с устни кръпките

и прави ме отново цяла.

 

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??