30 окт. 2011 г., 17:59

Eскиз... 

  Поэзия » Другая
1566 0 56

 

 

 

                  сплетени
                  в кротка молитва
                  край реката върбите
                  за огъня тих
                  на звездите
                  в олтара на мрака
                  се молят...

                  а речният вятър
                  скрит в тихите стъпки

                  на Бога
                  гальовно косите им

                  милва
                  и с нежност 
                  душите им стопля...

 

 

         

         http://www.youtube.com/watch?v=VuH2uJA7Srw

   

 

                Музика > ERNESTO CORTAZAR

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??