Жените по пътя които срещах
Бяха с различни намерения
Неосъзнато искащи топлата стряха
Плащаха себе си за поколенията
Някои бяха таланти в откриването
На силни мъже и вселени от страсти
Други объркани плахи прикриваха
Зад карнавални маски нужда от щастие
В този всевечен поток на живота
Оплождахме красотата
Ставахме разни и правилни хора
Обичаше ни земята
Верни жени ни пришиха крилете си
Още по залез ги перим
И под фанфари на влюбени ангели
Ще се намерим.
© Дух на лютеницата Все права защищены