25 февр. 2011 г., 12:15

Етюд І 

  Поэзия » Любовная
639 0 12

 

ЕТЮД І

 

 

В скрита изба

старо недопито вино пия.

Младо недолюбено момиче ми го носи.

Къдрава дъга

зад облак щуро слънце вие.

Вечер по звездите месечина стъпва боса.

Утро с бисерна роса

очите на живота мие, 

 

а мен като лавина ме затрупват хиляди въпроси.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??