25 нояб. 2011 г., 11:12

* * * 

  Поэзия » Философская
331 0 2

Красота и богатство – пешки на времето.

Миналото – единствена непроменлива.

Красотата не го измива.

Богатството не го купува.

Господари на грешките.

Всички сме затворници на тайните си.

© Антония Спирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??