25.11.2011 г., 11:12 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
324 0 2

Красота и богатство – пешки на времето.

Миналото – единствена непроменлива.

Красотата не го измива.

Богатството не го купува.

Господари на грешките.

Всички сме затворници на тайните си.

© Антония Спирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??