11 дек. 2011 г., 22:53

* * * 

  Поэзия
342 0 0

Душа

Не поглеждай в душата ми, в нея ад е.
Не се опитвай да ме доближиш, в огньове ще гориш.
Пази се, бягай и не се обръщай, от мене вече нищо няма.
От пламъците силни изгорях, а от душата само айсбергът остана.
Гърчих се от болката голяма, борих се с всички сили да я спра,
но накрая изморена аз открих, че спасението е една измама.
И някак си след битките безкрайни, предадох се, отказах да се бия.
Сама оставих своята душа в студените окови на леда.

© Петя Георгеива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??