14 нояб. 2009 г., 12:52

Фалшива маска 

  Поэзия
502 0 2

Заглушена мъка

душата моя оковава,

но пак сияеща усмивка

поглед мрачен заслепява.

 

Едва тупти сърцето,

последен стон наддало,

но озарено с щастие лицето,

сълзи така и не познало.

 

В живота ми, белязан

от привидна радост,

тлее споменът болезнен

и разпалва вечна горест.

 

Маската фалшива

никога не свалям

и без нея уязвима

да се смея продължавам.

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??