24 мая 2018 г., 10:02

Фатална жена 

  Поэзия » Юмористическая
1217 5 12

От кльощаво момиче очилато,

със брекети в устата и зъбато,

израсна Кина първа сред момите,

дарена със таланти неприкрити.

 

Бе сякаш бисер между камънаци.

Поблазнени, мъжете – котараци,

нарекоха красавицата видна,

спонтанно някак – Перлената мида.

 

Закачат я на ден по сто сатира.

Едва изчака да се дипломира,

халка на пръстчето и цъфна вече.

Омъжи се за местно бизнесменче.

 

Сдушѝл се със съмнителни другари,

започнал сделки с мутрафони стари,

за зла беда той бързо се спомина

и в траур се облече наша Кина.

 

След много кратко време се отръска.

С друг паралия тя започна връзка.

Току ѝ купи джип и нови цици,

се тръшна от свръх доза наркотици.

 

А третият почина в катастрофа.

Четвъртият... строеж... фатална кофа...

По-следващите, все момчета мъжки,

щом с Кина са – късметът им каръшки.

 

Горкичката сега го дава соло.

Щом срещнат я и гледат все надолу.

И вече не е Перлената мида.

Прекръстиха я Кина геноцида.

 

 

 

© Васил Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??