6 дек. 2008 г., 13:53

Фатално 

  Поэзия » Философская
672 0 17

 

 

 

Фатално изгряваш, фатално угасваш

с фатални надежди, с фатални мечти.

Фатално опитваш се днес да задраскаш

съдбата, която фатално боли.

 

Фатално замираш и тръгваш фатално,

фаталната чаша изпиваш докрай.

Живял си фатално, но не театрално

ще спреш пред фаталния Рай.

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??