Dec 6, 2008, 1:53 PM

Фатално 

  Poetry » Phylosophy
674 0 17

 

 

 

Фатално изгряваш, фатално угасваш

с фатални надежди, с фатални мечти.

Фатално опитваш се днес да задраскаш

съдбата, която фатално боли.

 

Фатално замираш и тръгваш фатално,

фаталната чаша изпиваш докрай.

Живял си фатално, но не театрално

ще спреш пред фаталния Рай.

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??