6.12.2008 г., 13:53 ч.

Фатално 

  Поезия » Философска
673 0 17

 

 

 

Фатално изгряваш, фатално угасваш

с фатални надежди, с фатални мечти.

Фатално опитваш се днес да задраскаш

съдбата, която фатално боли.

 

Фатално замираш и тръгваш фатално,

фаталната чаша изпиваш докрай.

Живял си фатално, но не театрално

ще спреш пред фаталния Рай.

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??