17 июл. 2010 г., 11:23

Февуарски ден 

  Поэзия » Любовная
411 0 1

Беше хладен февуарски ден,

но за мен не беше като всеки ден -

две неща сполетяха моето сърце.

 

Едното бе така гневно и неверно,

защото сещаше ме за изминал ден,

а в този ден един човек бе ранен...

 

О, не!... не беше рана като рана,

но болеше...

 

Сърце разбрано, недоразбрано,

сърце ми той в ръце държеше и с нейното менеше.

 

Мрачен беше този ден,

но и озарен като със светъл лъч в края на тунел,

тъй различен и по свой начин мистичен.

 

© Алиса Томлева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??