14 окт. 2008 г., 23:27

* * * 

  Поэзия » Другая
726 0 2
                                   Китарата останала с три струни...
                            може би ненужна някак чувства се сега!
                                 По грифа сякаш светят и три луни.
                            Подути пръстите по прагчетата ходят.
               И мелодии тихи раждат се в душата на китарата понякога...

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??