Oct 14, 2008, 11:27 PM

* * * 

  Poetry » Other
707 0 2
                                   Китарата останала с три струни...
                            може би ненужна някак чувства се сега!
                                 По грифа сякаш светят и три луни.
                            Подути пръстите по прагчетата ходят.
               И мелодии тихи раждат се в душата на китарата понякога...

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??