14.10.2008 г., 23:27 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
608 0 2
                                   Китарата останала с три струни...
                            може би ненужна някак чувства се сега!
                                 По грифа сякаш светят и три луни.
                            Подути пръстите по прагчетата ходят.
               И мелодии тихи раждат се в душата на китарата понякога...

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??