6 авг. 2019 г., 11:06  

Фигурки от лед 

  Поэзия » Любовная
606 0 0

Венчелистчета от маргаритка,
отронват се от моето лице…..
Те уханни са като медена питка,
но без тях аз съм леко перце…

 

Търся отново в душата си студена,
и във нея намирам фигурки от лед .
Заключвам вратата си почти смутена,
че това били са остатъците ми от теб...

© The ice girl Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??