6.08.2019 г., 11:06 ч.  

Фигурки от лед 

  Поезия » Любовна
599 0 0

Венчелистчета от маргаритка,
отронват се от моето лице…..
Те уханни са като медена питка,
но без тях аз съм леко перце…

 

Търся отново в душата си студена,
и във нея намирам фигурки от лед .
Заключвам вратата си почти смутена,
че това били са остатъците ми от теб...

© The ice girl Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??