Aug 6, 2019, 11:06 AM  

Фигурки от лед 

  Poetry » Love
603 0 0

Венчелистчета от маргаритка,
отронват се от моето лице…..
Те уханни са като медена питка,
но без тях аз съм леко перце…

 

Търся отново в душата си студена,
и във нея намирам фигурки от лед .
Заключвам вратата си почти смутена,
че това били са остатъците ми от теб...

© The ice girl All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??