12 янв. 2008 г., 22:15

финална права 

  Поэзия
732 0 18

От гледане във пропасти,

във пропаст се превърна,

            ужили ме.

Барутени ръцете ти,

по кожата-черупки,

           седефени.

Заспали са очите ти,

от гледане във тъмното -

           ожулени.

До пурпурно измислени

и бегло изиграни са

           словата ти.

Полепнал си по мислите,

като прашецът от крила

           на пеперуда,

събуждането ще е трудно

и тягостно, със тези бинтове

            по думите.

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??