4 окт. 2014 г., 20:36

Флирт с морето 

  Поэзия » Любовная
551 0 0

С трепет стъпвам

по твоя пясък златен,

за мене сякаш е

от твоите недра изпратен.


И  всеки път потръпвам

от топлата ти пяна,

от флирта с теб, море,

аз чувствам се пияна.


Само ти, море,

мен така прегръщаш

и в твоя пленница

всяко лято ме превръщаш.

© Райна Маргина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??