Oct 4, 2014, 8:36 PM

Флирт с морето 

  Poetry » Love
547 0 0

С трепет стъпвам

по твоя пясък златен,

за мене сякаш е

от твоите недра изпратен.


И  всеки път потръпвам

от топлата ти пяна,

от флирта с теб, море,

аз чувствам се пияна.


Само ти, море,

мен така прегръщаш

и в твоя пленница

всяко лято ме превръщаш.

© Райна Маргина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??