4.10.2014 г., 20:36 ч.

Флирт с морето 

  Поезия » Любовна
553 0 0

С трепет стъпвам

по твоя пясък златен,

за мене сякаш е

от твоите недра изпратен.


И  всеки път потръпвам

от топлата ти пяна,

от флирта с теб, море,

аз чувствам се пияна.


Само ти, море,

мен така прегръщаш

и в твоя пленница

всяко лято ме превръщаш.

© Райна Маргина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??