24 сент. 2008 г., 00:22

Глухо е в парка 

  Поэзия » Другая
684 0 15
 

Глухо е в парка.

Глухо е.

Пронизва скръбта дробовете.

Като вятър от черна мъгла,

като мътна, затрита

вяра.

Есен е в парка.

Есен е.

Жълти листа - мъртви.

В черен балтон

 клоунът,

 залитайки търси

цирка си.

Глухо е в парка.

Глухо е.

Децата само се смеят.

Със жълти листа се замерят,

с  тъжна есен

в глух парк.

© Ясен Крумов- Хенри Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??