29 мар. 2019 г., 22:20

Голота 

  Поэзия » Любовная, Эротическая
471 0 5

С тихи стъпки влизаш в мрака, 

моята картина от Мембранд. 

Но нежния парфюм разнася мириса на любовта. 

 

Да бе картина от Пикасо 

бих те сякаш аз разбрал. 

Но с тези форми, с тази грация

създаваш просто идеал. 

 

Не носиш дрехи, нямаш и червило

Имаш само свойта голота. 

Ще е грешно ако бъдеш друго... 

Твойто име бе Жена. 

 

 

© Ваня Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??