Mar 29, 2019, 10:20 PM

Голота 

  Poetry » Love, Erotic
469 0 5

С тихи стъпки влизаш в мрака, 

моята картина от Мембранд. 

Но нежния парфюм разнася мириса на любовта. 

 

Да бе картина от Пикасо 

бих те сякаш аз разбрал. 

Но с тези форми, с тази грация

създаваш просто идеал. 

 

Не носиш дрехи, нямаш и червило

Имаш само свойта голота. 

Ще е грешно ако бъдеш друго... 

Твойто име бе Жена. 

 

 

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??