6 дек. 2011 г., 15:11

Гоненица по лентата на Мьобиус 

  Поэзия » Другая
1169 0 12

 

Обичам те. А теб те няма.

Какво обичам, значи? Ти кажи ми.

Мечтая… да, мечтая! Да сме двама.

Мечта в графата „неосъществими”.


Поредната от всичките. И питам:

къде е тук редовното „обаче”,

което срива всеки сърцеритъм?...

--

Теб няма те. Кого обичам значи?

 

15.11.2011

© Тома Кашмирски Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??