9 июл. 2007 г., 10:09

Гората спи 

  Поэзия
586 0 9

 

 

 

Мигат сънливо звезди,

луната с облаче се зави,

приспивно пее щурче

с нежното си гласче.

Ветрецът в клоните се скри,

само поточе тихичко ромоли…

 

Гората спи…

 

 


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??