Jul 9, 2007, 10:09 AM

Гората спи 

  Poetry
578 0 9

 

 

 

Мигат сънливо звезди,

луната с облаче се зави,

приспивно пее щурче

с нежното си гласче.

Ветрецът в клоните се скри,

само поточе тихичко ромоли…

 

Гората спи…

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??