1 нояб. 2011 г., 19:04

Говорещо мълчание 

  Поэзия » Любовная
699 0 4

 

Говорещо мълчание

 

Под звуците на твоето пиано

рисувам цветовете на нощта.

Очите ти преливат във страстта,

която във платното ми изгрява.

 

И ритъмът от валса на Шопен

фриволно във лилавото прелива.

Акордите потапят се игриво

в палитрата; очите ти - във мен.

 

И въздухът наситен от желание,

скъсява разстоянието с мисъл.

Допускам те да ме разлистваш;

ти - да чета от твоето... мълчание.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??