Джани Моранди : http://vbox7.com/play:2c9269e5
Да си живеем нашата любов.
До болка в нея да се потопиме.
И всеки ден, и всеки смисъл нов
да наречем с красивото ù име.
Да се затворим в нея като в сън -
от тоя свят безмълвно защитени.
И тя да ни е крепост. А отвън
да се въртят безумните вселени.
Пак времето да тича като вълк
след своята невинна, бърза плячка.
Знам, любовта ни е невърнат дълг,
но ни предпазва от погрешна крачка.
До теб съм аз, до мене ти бъди.
Единствено така ще оцелем
напук на всички яростни беди.
Да, нека нашата любов живеем.
© Нина Чилиянска Все права защищены