31.03.2014 г., 1:23 ч.

Говори ми тихо... 

  Поезия » Любовна
1332 0 5

Джани Моранди  : http://vbox7.com/play:2c9269e5

 

Да си живеем нашата любов.

До болка в нея да се потопиме.

И всеки ден, и всеки смисъл нов

да наречем с красивото ù име.

                  

Да се затворим в нея като в сън -

от тоя свят безмълвно защитени.

И тя да ни е крепост. А отвън

да се въртят безумните вселени.

 

Пак  времето да тича като вълк

след своята невинна, бърза плячка.

Знам, любовта ни е невърнат дълг,  

но ни предпазва от погрешна крачка.

 

До теб съм аз, до мене ти бъди.

Единствено така ще оцелем

напук на всички яростни беди.

Да, нека нашата любов живеем.

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??