23 сент. 2006 г., 16:30

Говорих със сърцето си 

  Поэзия
619 0 1
Казах на сърцето си:"Мълчи!
Остави го,нека си отиде!"
Но маите разплакани очи
ти разкриха,че не искам да си идеш.
Казах на сърцето си:"Върви!
Никога не се обръщай ти назад!"
Но то не издържа,липсваше му ти
и се обърна,и потъна пак във онзи ад.
Казах на сърцето си:"Поспри!
Не тичай ти след него пак!"
Но то искаше с целувка и сълзи
да разпръсне онзи леден мрак.
Казах на сърцето си
да те забрави,
но то ми отговори,
че не може вече.
Кажи ми какво му направи,
че умира когато си далече!

© Ивелина Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много не слушка твоето сърце, както и моето и на повечето хора ...
    Красиво, чувствнно и искренно!
Предложения
: ??:??