Sep 23, 2006, 4:30 PM

Говорих със сърцето си 

  Poetry
617 0 1
Казах на сърцето си:"Мълчи!
Остави го,нека си отиде!"
Но маите разплакани очи
ти разкриха,че не искам да си идеш.
Казах на сърцето си:"Върви!
Никога не се обръщай ти назад!"
Но то не издържа,липсваше му ти
и се обърна,и потъна пак във онзи ад.
Казах на сърцето си:"Поспри!
Не тичай ти след него пак!"
Но то искаше с целувка и сълзи
да разпръсне онзи леден мрак.
Казах на сърцето си
да те забрави,
но то ми отговори,
че не може вече.
Кажи ми какво му направи,
че умира когато си далече!

© Ивелина Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много не слушка твоето сърце, както и моето и на повечето хора ...
    Красиво, чувствнно и искренно!
Random works
: ??:??