Грешница-Любов ®
Недей по стъпките ми да вървиш,
земята е посипана с жарава…
Нозете боси ще си изгориш -
нестинарка аз съм! Не забравяй -
от векове наред по въглени вървя,
на кладата горили са ме нявга,
за ерес (с други думи - любовта)...
от ориста на грешница не бягах!
Недей по стъпките ми да вървиш,
че аз съм още живата жарава
и лек ветрец край мен да се яви,
ще лумне огън - да изгаря!
И даже в пепел да се преродя
от грешната и недолюбена любов,
чрез неизстиналата ще се възкреся,
и пак ще бъда Грешница-Любов!
© Мариана Все права защищены