Nov 11, 2009, 12:47 PM

Грешница-Любов 

  Poetry » Love
1105 0 11

Грешница-Любов ®

 

Недей по стъпките ми  да вървиш,

земята е посипана с  жарава…

Нозете боси  ще си  изгориш -

нестинарка аз съм! Не забравяй -

 

от векове наред по въглени  вървя,

на кладата  горили са ме нявга,

за ерес (с други думи - любовта)...

от ориста на грешница не бягах!

 

Недей по стъпките ми  да вървиш,

че аз съм още  живата жарава

и лек ветрец край мен  да се яви,

ще лумне огън - да изгаря!

 

И  даже в пепел да се преродя

от грешната  и недолюбена любов,

чрез неизстиналата ще се  възкреся,

и пак ще бъда Грешница-Любов!

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??