17 нояб. 2006 г., 19:57

Грешници 

  Поэзия
578 0 4
Обречени горим във залеза на дните си.
Осъдени изгряваме - примамливи и бледи.
Светът ни подозира с ужасни умалителни,
студени са звездите, като сладоледи...

За първи път грешим, а вече непростими
на остров се спасяваме от хорско суетене.
Забравиха годините човешкото си име,
но как се оцелява единствено със мене.

© Румяна Славкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??