17.11.2006 г., 19:57 ч.

Грешници 

  Поезия
579 0 4
Обречени горим във залеза на дните си.
Осъдени изгряваме - примамливи и бледи.
Светът ни подозира с ужасни умалителни,
студени са звездите, като сладоледи...

За първи път грешим, а вече непростими
на остров се спасяваме от хорско суетене.
Забравиха годините човешкото си име,
но как се оцелява единствено със мене.

© Румяна Славкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??