13 янв. 2007 г., 01:57

Грях 

  Поэзия
678 0 19

Водете ме, готова съм…

очаквам най-тежкия миг.

Грешна съм, дори насън,

но вие не чакайте и вик.

 

Ето ме, в бяла роба, боса

не се страхувам. Водете.

Аз сама паля своята коса.

Кладете, давайте, горете.

 

Любов сетих, а не се виня,

ах, огненият  език  пълзи

достига ме, боли. Заваля.

Адът гасне. Небето сълзи.

(а)

© Анета Саманлиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??