13 дек. 2007 г., 14:03

Грях ли е да се влюбиш 

  Поэзия » Любовная
909 0 11
 

Знам, че съгреших! Да!

Но не ме съди жестоко.

Моля се, разкайвам се! Да!

И себе си също нараних. О, на дълбоко!

 

Грешна съм, нали?

Осъзнавам го, но не съм единствена.

А може би ти си идеален? А, дали?

Прости на душата ми! Тя веч е пречистена.

 

Бързо се влюбвам и затова твърдиш, че съм порочна.

А кой определя що е зло и що - добро.

Съжалявам, но силен бе страхът и плахостта краткосрочна.

Влюбих се... от рози плувам в легло.

 

Дори и това да е грях,

не е мой, а на сърцето наивно.

Пердах и упреци понасяше от мен. Жестока с него бях,

но не ме послуша игривото. В сладкия грях се впусна безспирно.

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??